Chateau Weiland

Chateau Weiland is een heerlijk licht huisje met veel ramen tot de grond. Het heeft een eigen entree waarmee u in uw eigen tuin komt met volledige privacy en uitzicht op het weiland waaraan het huisje zijn naam te danken heeft. In het huisje vind u een goed bed en een fijne douche. Verder is het voorzien van goed werkend internet (glasvezel/wifi), airconditioning, en een keukentje waar u zelf uw eitje kunt bakken of een broodje kunt afbakken.

De ruimte

Chateau Weiland heeft openslaande deuren naar het terras gelegen op het Zuiden met prachtig uitzicht op 4 km natuurgebied. Hier kunt u met mooi weer heerlijk genieten van het ontbijt. Dit geldt alleen voor de eerste ochtend van uw verblijf.

Je hebt uitzicht op een weiland waar zomaar een aantal nieuwsgierige koeien of schapen kunnen staan die graag een kijkje komen nemen. Het vakantiehuis is het meest geschikt voor 2 personen en heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Deze kunnen eventueel uit elkaar geschoven worden. Geef dit aan bij de boeking. In de woonkamer bevindt zich een slaapbank.

Daarnaast is er een gezellige woonkamer en een kleine maar complete keuken met onder andere een 2-pits kookplaat, oven en koelkast. De badkamer beschikt over een heerlijke regendouche, wastafel en toilet.

Voor onze Wintergasten

Het huisje heeft meer dan genoeg verwarming om het lekker behaaglijk te maken. Echter als het buiten koud is koelt het huisje wel af in de nacht. Het is misschien dan een tip om sloffen of pantoffels mee te nemen voor de opstart in de ochtend.

De locatie

Yde is de ideale uitvalbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten. Naast dat het omgeven is van prachtige natuurgebieden ligt het ook nog eens precies in het midden van de steden Groningen en Assen. Allebei op zo’n kwartiertje afstand rijden. Kortom: rust én vertier gaan hier hand in hand.

Wij verhuren ook fietsen om de prachtige omgeving te ontdekken. Geef dit aan bij de boeking en wij zetten ze voor u klaar.